ArabicEnglishTurkish

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik

Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik

ALMA topluluk şirketlerinin ana iş sektörlerinden, Uluslararası taşımacılık yapan firmamız nakledilecek malların en rahat hangi sistemle taşınacağı konusunda müşterilerine danışmanlık yaparak en verimli yolu seçer ve en uygun koşullarda taşımayı yapmaktadır.

Faaliyetler
  • ALBANIJA ULUSLARARASI KARAYOLU TAŞIMACILIĞI
  • BOSNA HERSEK ULUSLARARASI KARAYOLU TAŞIMACILIĞI
  • BULGARISTAN ULUSLARARASI KARAYOLU TAŞIMACILIĞI
  • ÇEK CUMHURIYETI ULUSLARARASI KARAYOLU TAŞIMACILIĞI
  • HIRVATISTAN ULUSLARARASI KARAYOLU TAŞIMACILIĞI
  • KOSOVA ULUSLARARASI KARAYOLU TAŞIMACILIĞI
  • MAKEDONYA ULUSLARARASI KARAYOLU TAŞIMACILIĞI
  • SIRBISTAN ULUSLARARASI KARAYOLU TAŞIMACILIĞI
  • SLOVAKYA ULUSLARARASI KARAYOLU TAŞIMACILIĞI
  • SLOVENYA ULUSLARARASI KARAYOLU TAŞIMACILIĞI
Ürün Galerisi

Avrupa’dan Asya’ya, Balkanlar’dan Ortadoğu’ya uzanan oldukça geniş bir çalışma alanına sahip bulunan kuruluşumuz, ihracat ve ithalat yük taşımalarının yanı sıra Türkiye üzerinden transit geçişli taşınmakta olan üçüncü ülke yük gruplarının nakliyesini de başarılı bir şekilde gerçekleştirmektedir.

Neleri Taşıyoruz
ALBANIJA ULUSLARARASI KARAYOLU TAŞIMACILIĞI

Alma Uluslararası Nakliyat Albanıja Uluslararası Nakliye ithalat ve ihracatta Albanıja Komple ve Albanıja Uluslararası Nakliye Parsiyel taşımacılığı hizmetini güvenli; hasarsız ve zamanında verirken Albanıja Nakliye’de günümüz lojistik anlayışının gereği olan yurtiçi ve yurtdışı dağıtım, toplama ve depolama organizasyonları, ekspres taşımacılığı hizmetlerini de kusursuz bir şekilde yerine getirmektedir. Alma Uluslararası Nakliyat Albanija Uluslararası Nakliye’de Yurtiçinde ve dışında konusunda uzman, sağlam ve güvenilir acenteler ile yapmış olduğu anlaşmalar sayesinde müşteri memnuniyeti ilkeleri ile birlikte sunduğu hızlı, güvenli ve son derece hoşnut kalacağınız bir hizmet sunmaktadır. Alma Uluslararası Nakliyat Albanıja Nakliye’de sunmuş olduğu tüm hizmetlerini kalite standartları ile belgeleyerek geleceğe sizlerle birlikte güvenle bakabilmeye son derece önem göstermektedir. Alma Uluslararası Nakliyat Albanıja Nakliye’de tüm hizmetleri üstün iletişim ağı ve diğer iletişim araçları ile donatarak sizlere ayrıcalık farkını hissettireceğinden emin olabilirsiniz.

BOSNA HERSEK ULUSLARARASI KARAYOLU TAŞIMACILIĞI

Alma Uluslararası Nakliyat Bosna Hersek Uluslararası Nakliye ithalat ve ihracatta Bosna Hersek Komple ve Bosna Hersek Uluslararası Nakliye Parsiyel taşımacılığı hizmetini güvenli; hasarsız ve zamanında verirken Bosna Hersek Nakliye’de günümüz lojistik anlayışının gereği olan yurtiçi ve yurtdışı dağıtım, toplama ve depolama organizasyonları, ekspres taşımacılığı hizmetlerini de kusursuz bir şekilde yerine getirmektedir. Alma Uluslararası Nakliyat Bosna Hersek Uluslararası Nakliye’de Yurtiçinde ve dışında konusunda uzman, sağlam ve güvenilir acenteler ile yapmış olduğu anlaşmalar sayesinde müşteri memnuniyeti ilkeleri ile birlikte sunduğu hızlı, güvenli ve son derece hoşnut kalacağınız bir hizmet sunmaktadır. Alma Uluslararası Nakliyat Bosna Hersek Nakliye’de sunmuş olduğu tüm hizmetlerini kalite standartları ile belgeleyerek geleceğe sizlerle birlikte güvenle bakabilmeye son derece önem göstermektedir. Alma Uluslararası Nakliyat Bosna Hersek Nakliye’de tüm hizmetleri üstün iletişim ağı ve diğer iletişim araçları ile donatarak sizlere ayrıcalık farkını hissettireceğinden emin olabilirsiniz.

BULGARISTAN ULUSLARARASI KARAYOLU TAŞIMACILIĞI

Alma Uluslararası Nakliyat Bulgaristan Uluslararası Nakliye ithalat ve ihracatta Bulgaristan Komple ve Bulgaristan Uluslararası Nakliye Parsiyel taşımacılığı hizmetini güvenli; hasarsız ve zamanında verirken Bulgaristan Nakliye’de günümüz lojistik anlayışının gereği olan yurtiçi ve yurtdışı dağıtım, toplama ve depolama organizasyonları, ekspres taşımacılığı hizmetlerini de kusursuz bir şekilde yerine getirmektedir. Alma Uluslararası Nakliyat Bulgaristan Uluslararası Nakliye’de Yurtiçinde ve dışında konusunda uzman, sağlam ve güvenilir acenteler ile yapmış olduğu anlaşmalar sayesinde müşteri memnuniyeti ilkeleri ile birlikte sunduğu hızlı, güvenli ve son derece hoşnut kalacağınız bir hizmet sunmaktadır. Alma Uluslararası Nakliyat Bulgaristan Nakliye’de sunmuş olduğu tüm hizmetlerini kalite standartları ile belgeleyerek geleceğe sizlerle birlikte güvenle bakabilmeye son derece önem göstermektedir. Alma Uluslararası Nakliyat Bulgaristan Nakliye’de tüm hizmetleri üstün iletişim ağı ve diğer iletişim araçları ile donatarak sizlere ayrıcalık farkını hissettireceğinden emin olabilirsiniz.

ÇEK CUMHURIYETI ULUSLARARASI KARAYOLU TAŞIMACILIĞI

Alma Uluslararası Nakliyat Çek Cumhuriyeti Uluslararası Nakliye ithalat ve ihracatta Çek Cumhuriyeti Komple ve Çek Cumhuriyeti Uluslararası Nakliye Parsiyel taşımacılığı hizmetini güvenli; hasarsız ve zamanında verirken Çek Cumhuriyeti Nakliye’de günümüz lojistik anlayışının gereği olan yurtiçi ve yurtdışı dağıtım, toplama ve depolama organizasyonları, ekspres taşımacılığı hizmetlerini de kusursuz bir şekilde yerine getirmektedir. Alma Uluslararası Nakliyat Çek Cumhuriyeti Uluslararası Nakliye’de Yurtiçinde ve dışında konusunda uzman, sağlam ve güvenilir acenteler ile yapmış olduğu anlaşmalar sayesinde müşteri memnuniyeti ilkeleri ile birlikte sunduğu hızlı, güvenli ve son derece hoşnut kalacağınız bir hizmet sunmaktadır. Alma Uluslararası Nakliyat Çek Cumhutiyeti Nakliye’de sunmuş olduğu tüm hizmetlerini kalite standartları ile belgeleyerek geleceğe sizlerle birlikte güvenle bakabilmeye son derece önem göstermektedir. Alma Uluslararası Nakliyat Çek Cumhuriyeti Nakliye’de tüm hizmetleri üstün iletişim ağı ve diğer iletişim araçları ile donatarak sizlere ayrıcalık farkını hissettireceğinden emin olabilirsiniz.

HIRVATISTAN ULUSLARARASI KARAYOLU TAŞIMACILIĞI

Alma Uluslararası Nakliyat Hırvatistan Uluslararası Nakliye ithalat ve ihracatta Hırvatistan Komple ve Hırvatistan Uluslararası Nakliye Parsiyel taşımacılığı hizmetini güvenli; hasarsız ve zamanında verirken Hırvatistan Nakliye’de günümüz lojistik anlayışının gereği olan yurtiçi ve yurtdışı dağıtım, toplama ve depolama organizasyonları, ekspres taşımacılığı hizmetlerini de kusursuz bir şekilde yerine getirmektedir. Alma Uluslararası Nakliyat Hırvatistan Uluslararası Nakliye’de Yurtiçinde ve dışında konusunda uzman, sağlam ve güvenilir acenteler ile yapmış olduğu anlaşmalar sayesinde müşteri memnuniyeti ilkeleri ile birlikte sunduğu hızlı, güvenli ve son derece hoşnut kalacağınız bir hizmet sunmaktadır. Alma Uluslararası Nakliyat Hırvatistan Nakliye’de sunmuş olduğu tüm hizmetlerini kalite standartları ile belgeleyerek geleceğe sizlerle birlikte güvenle bakabilmeye son derece önem göstermektedir. Alma Uluslararası Nakliyat Hırvatistan Nakliye’de tüm hizmetleri üstün iletişim ağı ve diğer iletişim araçları ile donatarak sizlere ayrıcalık farkını hissettireceğinden emin olabilirsiniz.

KOSOVA ULUSLARARASI KARAYOLU TAŞIMACILIĞI

Alma Uluslararası Nakliyat Kosova Uluslararası Nakliye ithalat ve ihracatta Kosova Komple ve Kosova Uluslararası Nakliye Parsiyel taşımacılığı hizmetini güvenli; hasarsız ve zamanında verirken Kosova Nakliye’de günümüz lojistik anlayışının gereği olan yurtiçi ve yurtdışı dağıtım, toplama ve depolama organizasyonları, ekspres taşımacılığı hizmetlerini de kusursuz bir şekilde yerine getirmektedir. Alma Uluslararası Nakliyat Kosova Uluslararası Nakliye’de Yurtiçinde ve dışında konusunda uzman, sağlam ve güvenilir acenteler ile yapmış olduğu anlaşmalar sayesinde müşteri memnuniyeti ilkeleri ile birlikte sunduğu hızlı, güvenli ve son derece hoşnut kalacağınız bir hizmet sunmaktadır. Alma Uluslararası Nakliyat Kosova Nakliye’de sunmuş olduğu tüm hizmetlerini kalite standartları ile belgeleyerek geleceğe sizlerle birlikte güvenle bakabilmeye son derece önem göstermektedir. Alma Uluslararası Nakliyat Kosova Nakliye’de tüm hizmetleri üstün iletişim ağı ve diğer iletişim araçları ile donatarak sizlere ayrıcalık farkını hissettireceğinden emin olabilirsiniz.

MAKEDONYA ULUSLARARASI KARAYOLU TAŞIMACILIĞI

Alma Uluslararası Nakliyat Makedonya Uluslararası Nakliye ithalat ve ihracatta Mekedonya Komple ve Makedonya Uluslararası Nakliye Parsiyel taşımacılığı hizmetini güvenli; hasarsız ve zamanında verirken Makedonya Nakliye’de günümüz lojistik anlayışının gereği olan yurtiçi ve yurtdışı dağıtım, toplama ve depolama organizasyonları, ekspres taşımacılığı hizmetlerini de kusursuz bir şekilde yerine getirmektedir. Alma Uluslararası Nakliyat Makedonya Uluslararası Nakliye’de Yurtiçinde ve dışında konusunda uzman, sağlam ve güvenilir acenteler ile yapmış olduğu anlaşmalar sayesinde müşteri memnuniyeti ilkeleri ile birlikte sunduğu hızlı, güvenli ve son derece hoşnut kalacağınız bir hizmet sunmaktadır. Alma Uluslararası Nakliyat Makedonya Nakliye’de sunmuş olduğu tüm hizmetlerini kalite standartları ile belgeleyerek geleceğe sizlerle birlikte güvenle bakabilmeye son derece önem göstermektedir. Alma Uluslararası Nakliyat Makedonya Nakliye’de tüm hizmetleri üstün iletişim ağı ve diğer iletişim araçları ile donatarak sizlere ayrıcalık farkını hissettireceğinden emin olabilirsiniz.

SIRBISTAN ULUSLARARASI KARAYOLU TAŞIMACILIĞI

Alma Uluslararası Nakliyat Sırbistan Uluslararası Nakliye ithalat ve ihracatta Sırbistan Komple ve Sırbistan Uluslararası Nakliye Parsiyel taşımacılığı hizmetini güvenli; hasarsız ve zamanında verirken Sırbistan Nakliye’de günümüz lojistik anlayışının gereği olan yurtiçi ve yurtdışı dağıtım, toplama ve depolama organizasyonları, ekspres taşımacılığı hizmetlerini de kusursuz bir şekilde yerine getirmektedir. Alma Uluslararası Nakliyat Sırbistan Uluslararası Nakliye’de Yurtiçinde ve dışında konusunda uzman, sağlam ve güvenilir acenteler ile yapmış olduğu anlaşmalar sayesinde müşteri memnuniyeti ilkeleri ile birlikte sunduğu hızlı, güvenli ve son derece hoşnut kalacağınız bir hizmet sunmaktadır. Alma Uluslararası Nakliyat Sırbistan Nakliye’de sunmuş olduğu tüm hizmetlerini kalite standartları ile belgeleyerek geleceğe sizlerle birlikte güvenle bakabilmeye son derece önem göstermektedir. Alma Uluslararası Nakliyat Sırbistan Nakliye’de tüm hizmetleri üstün iletişim ağı ve diğer iletişim araçları ile donatarak sizlere ayrıcalık farkını hissettireceğinden emin olabilirsiniz.

SLOVAKYA ULUSLARARASI KARAYOLU TAŞIMACILIĞI

Alma Uluslararası Nakliyat Slovakya Uluslararası Nakliye ithalat ve ihracatta Slovakya Komple ve Slovakya Uluslararası Nakliye Parsiyel taşımacılığı hizmetini güvenli; hasarsız ve zamanında verirken Slovakya Nakliye’de günümüz lojistik anlayışının gereği olan yurtiçi ve yurtdışı dağıtım, toplama ve depolama organizasyonları, ekspres taşımacılığı hizmetlerini de kusursuz bir şekilde yerine getirmektedir. Alma Uluslararası Nakliyat Slovakya Uluslararası Nakliye’de Yurtiçinde ve dışında konusunda uzman, sağlam ve güvenilir acenteler ile yapmış olduğu anlaşmalar sayesinde müşteri memnuniyeti ilkeleri ile birlikte sunduğu hızlı, güvenli ve son derece hoşnut kalacağınız bir hizmet sunmaktadır. Alma Uluslararası Nakliyat Slovakya Nakliye’de sunmuş olduğu tüm hizmetlerini kalite standartları ile belgeleyerek geleceğe sizlerle birlikte güvenle bakabilmeye son derece önem göstermektedir. Alma Uluslararası Nakliyat Slovakya Nakliye’de tüm hizmetleri üstün iletişim ağı ve diğer iletişim araçları ile donatarak sizlere ayrıcalık farkını hissettireceğinden emin olabilirsiniz.

SLOVENYA ULUSLARARASI KARAYOLU TAŞIMACILIĞI

Alma Uluslararası Nakliyat Slovenya Uluslararası Nakliye ithalat ve ihracatta Slovenya Komple ve Slovenja Uluslararası Nakliye Parsiyel taşımacılığı hizmetini güvenli; hasarsız ve zamanında verirken Slovenya Nakliye’de günümüz lojistik anlayışının gereği olan yurtiçi ve yurtdışı dağıtım, toplama ve depolama organizasyonları, ekspres taşımacılığı hizmetlerini de kusursuz bir şekilde yerine getirmektedir. Alma Uluslararası Nakliyat Slovenya Uluslararası Nakliye’de Yurtiçinde ve dışında konusunda uzman, sağlam ve güvenilir acenteler ile yapmış olduğu anlaşmalar sayesinde müşteri memnuniyeti ilkeleri ile birlikte sunduğu hızlı, güvenli ve son derece hoşnut kalacağınız bir hizmet sunmaktadır. Alma Uluslararası Nakliyat Slovenya Nakliye’de sunmuş olduğu tüm hizmetlerini kalite standartları ile belgeleyerek geleceğe sizlerle birlikte güvenle bakabilmeye son derece önem göstermektedir. Alma Uluslararası Nakliyat Slovenya Nakliye’de tüm hizmetleri üstün iletişim ağı ve diğer iletişim araçları ile donatarak sizlere ayrıcalık farkını hissettireceğinden emin olabilirsiniz.

Bize Sorabilirsiniz

Faaliyet alanını standart yüklerle sınırlandırmayarak her türlü yük grubuna ait taşınabilirlerin nakliyesini de gerçekleştirmekte olan ALMA Lojistik, konteyner nakliye, parsiyel yük taşıma ve kamyon nakliyesi gibi alanlarda da önemli hizmetler sunmakta, tüm yük gruplarının taşınması işlemlerini titizlikle yapmakta, yüklenen eşyaların kısa sürede varış noktalarına teslimatını sağlayarak başarılı bir çalışma grafiği sergilemektedir.

Tüm çalışanları ile birlikte ‘Biz Olma Bilincini’ oluşturmuştur.
Hizmet Teklif Formu