ArabicEnglishTurkish

Yachting Kiralama Hizmetleri

Yachting Kiralama Hizmetleri

ALMA Yachting,  2010 yılından beri Göcekte şirketimize ait lüks yatlar ile üst segmentte yat kiralama  hizmetleri sunmaktayız.

Tüm ayrıntıyı bulabileceğiniz sitemiz ile ofislerimizdeki müşteri temsilcilerimize tüm yıl ulaşabilir, aklınızda kalan soruları sorabilir ve bilgi alabilirsiniz. Geniş tekne portföyümüz ile tüm tatil planlarınızı yapmaya ve tatilinizin huzurlu ve mutlu geçmesini sağlamaya adayız.

Siz değerli misafirlerimizi, evinizin rahatlığında, size özel yatlarda ve otel konforunda ağırlamaktayız.

Yat Özellikleri
Ürün Galerisi

Sıkça Sorulan Sorular

Yacht Yönetim Hizmetleri

ALMA Yachting, mükemmel 7 * otel deneyimi yaratmaya kendini adamıştır. Özel VIP hizmetlerimiz sayesinde, konaklamanızın her anını mükemmel hale getirmeye çalışıyoruz. Yönetimimiz, personelimiz ve yerleşik personelimiz, tercihlerinizi tahmin etmek, hizmetlerimizi ihtiyaçlarınıza göre uyarlamak ve günün her saatinde olabilecek tüm taleplerinizi karşılamak üzere eğitilmiştir.

ALMA Yachting ‘deki herkes, seçkin misafirlerimize en yüksek kalitede otantik, özel hizmet sunma konusundaki samimi taahhüdünü paylaşıyor. Kendimizi insan merkezli bir şirket olarak görüyoruz ve işlemler yerine ilişkileri ve anlaşmalar üzerinden arkadaşlıkları tercih ediyoruz. Müşterilerimiz ve tedarikçilerimizle güçlü ittifaklar kurmaktan gurur duyuyoruz.

Kiralamada yeni misiniz?

Uzmanlığımızı sizinle paylaşacağız, deneyiminizi basit, şeffaf ve baştan sona benzersiz hale getireceğiz.

Daha fazla ayrıntı istiyorsanız veya kişiliğinizi ve tercihlerinizi en iyi yansıtan gemiyi seçmek için yardımımıza ihtiyacınız varsa, size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız!

Tatiliniz veya etkinliğiniz için lüks bir özel yat kiralamanın birçok nedenini keşfetmek için ALMA yacht ile iletişime geçin ve size ömür boyu sürecek anılar sunalım.

KİRALIK YATLAR

Met yacht, 30 metreden 150 metreye kadar uzanan geniş bir charter yat yelpazesi ile misafirlerini ağırlıyor. Temsil ettiğimiz yatlar, birinci sınıf mürettebatın gizli ve profesyonel hizmetiyle vurgulanan eşsiz lüks ve konforun yanı sıra her öğün için beş yıldızlı bir yemek deneyimi sunuyor.Yatçılık endüstrisinin inceliklerini ve her bir müşterinin benzersiz gereksinimlerini anlayan deneyimli, kendini işine adamış profesyonel bir ekip oluşturduk. Dünyanın neresinde olursanız olun, brokerlerimiz gezi, etkinlikler, restoranlar ve eğlence için en lüks seçenekleri sunan, kiralama süreniz boyunca kişiselleştirilmiş bir seyahat programı sunar. Sizin için mükemmel bir kiralama deneyimi yaratabilmemiz için olağanüstü müşteri hizmetleri ve detaylara olağanüstü dikkat göstermekten gurur duyuyoruz.

Bize Sorabilirsiniz

Göcek Marina / Muğla

Tüm çalışanları ile birlikte ‘Biz Olma Bilincini’ oluşturmuştur.
Hizmet Teklif Formu